layout

Friday, December 10, 2010

buah hati ku di langgar org..

di pagi jumaat yg hening... seperti biasa rutin hrian ku
memandu ke tmpt kje...
bila smpai di trafik light terakhir yg dekat ngn tmpat kje tiba2 gedegang.
bontut buah hati ku telah di cium oleh wira..huhu
bg signal ke tepi, pstu jmp pemilik wira tu..
tgk buah hati ku dh kemek..
nsb baik yg langgar tu sng berunding..
dia ckp akan tlg bayar kn lepas di repair..

7 comments:

Kak Rosaliza said...

Salam ciannya kat cikviva tu....teruk ke kemeknya

Adry@Daun said...

Salam alla,
Betoi ke dia nk byr kos repair keta tu. Ada jaminan apa2 tak?

Adry@Daun said...

Masa tgk tajuk n3 ni igt kot en. rock yg kene langgar. Rupanya buah hati yg lain..huhu..

alla said...

@kak rosa- dh tanye pomen, dia kata dlm rm400 gk la, kne tggal 1hari kt workshop...

alla said...

@ en.daun- hehe, yg ni la buah hati.. ke mana pg mst berdua.. tp hari ni nk kne tggl kt workshop 2hr 1mlm.huhu..
amek nmbr nset ngn nmbr kete dia je..
pstu dia kata nk bayar nnt call dia.. hrp2 dia xtipu la

lina_pg said...

patut kena amek no ic sekali..ada try call ke no nset tuh..kang kena tipu plak

alla said...

lupa nk mntk,huhu. time tu mmg x ingt ape dh..
tgn pn menggigil, terkejut lg..huhu..
pastu rmai penonton plk..
dia ada la msj tnye tmpt repair tu kt ne..
tgk nnt nk amk kete nnt cmne..huhu
hrp2 dia x tukar nmbr la..