layout

Thursday, February 21, 2013

unsung place at ganu kite

terengganu memang terkenal sbg tempat perlancongan.
banyak sangat tempat menarik yg selalu jd tumpuan pelancong.
kali ni sy bukan nak cerita tempat2 best yg popular kat sane,
tp nak tunjuk unsung place kat ganu yg menarik dan cantik.
jom....


pulau kerengga


jeti pulau kerengga


tempat ni sebenarnya bukan pulau.
tapi nama dia je pulau
pulau kerengga ni adalah muara hati.

kat seberang jeti sane tu ada tanah menuju ke pantai
 agak2 ada buaya tak dalam air ni?huhu

tak tahu buah apa. pokok dia hidup tepi muara

pantai teluk lipat dungun
bot sedang berehat sambil santai2..ekeke

ombak besar dan angin kuat


pondok usang tepi pantai


diorg guna untuk apa ye?

wahhh.. saya rasa mcm saya dh smp bali

kampung pasir puteh merchang

bersihkan rumah dia..
sgt rare.. dikelilingi pokok kelapa

pns.. 
tp tak terasa sbb mata dh terpukau dengan keindahan alam

pantai dan pokok kelapa mmg tak boleh dipisahkan

awan nano ganu


ladang sawit kerteh


ni bukan unsung..hehe

masjid terapung di waktu senja


2 comments:

lina_pg said...

Boleh buat poskad ni...
Cantik gambar suma

alla said...

hehe.. cntik kn view dia. tp x di comersial kan