layout

Sunday, October 9, 2011

chicken chop

n3 dh basi.. menu diner yg 2 minggu lepas..
chicken chop pertama yg di mkn selepas blk dari pulau perhetian..
yg ni kt dave's deli Quensbay mall.
nama dia Hainanese Chicken Chop.
sepinggan rm 13.90. sdp.. dh byk kali mkn.
tp dalam byk2 chicken chop yg sy mkn semua xleh lawan yg kat pulau perhentian..
walaupun harga dia dekat ngn rm20 tp berbaloi-baloi.. sedap..
yg kt dave's deli ni jatuh nmbr 2.hehe


mkn smpai tinggal pinggan ngn tomato je..hehe

8 comments:

EmbunRosaliza said...

Assalam alla, dok sebut2 yg pulau perhentian tu agaknya dh pg lagi tu heheh.. buat sendiri best gak alla cikencop ni, leh panggil akk mkn sekali bln 12 ni heheh

lina_pg said...

kalau kat Dave Deli tu,kakna suka makan ayam yg kaler putih cam kaler kurma tuh..sedap tp xpedas.Xtau nama pe menu tu..

ayunalisa said...

bl ni bwk kami p victoria station ni? nk mkn steak...

ezzyra said...

owh...ni ke ciken chop yg ko ckap 2...klau la kdai 2 x penuh hari 2,boleh gk aku merasa..hehe

alla said...

@ kak rosa - en.rock ckp nk pg lg tp xthu la thun bila tu..hehe
buat sendiri kne rajin la.. kuah dia tu la yg myedap kn chiken chop ni kn..
akak nk mai penang ek bln 12 ni?

alla said...

@ sis lina - ayam putih ek.. x prsn plk yg mane.. yg name dia ada steak2 tu kot..hehe

alla said...

@ sis ayu - hehe, victoria station plk dia.. nnt mai la cni.. kte buat colection..hikhik.. pkat g mkn kt sane..

alla said...

@ ezzyra- btl3.. yg ni la.. xde rezeki ko hr tu.. nnt besday ko aku blnje lh..