layout

Sunday, October 16, 2011

traning...

lps beberapa kali cancel g traning ni atas sbb mls dan x larat akhirnye pagi tadi jam 7.30am kami berjaya jgk pg ke taman metropolitan ni,walking selama sejam.
ni 1st and last kmi traning sblm brangkat meninggalkan malaysia mggu dpn
utk acara walking2 selama 6hari kt negara org..
sbb tu la kmi mai cni mai walking, bkn mai joging mcm org lain..
kt sane nnt kmi nk bejalan je bkn nk berjoging..hehe..
agak2 kak lina pg and the geng ada mai traning x hr ni..?


taman metropolitan relau


memakai baju tema sama kaler hutan.. hijau....


bergaya bersama kasut baru.haha

8 comments:

Adry@Daun said...

Alla nk honeymoon kat mane? Lama tu gi berjalan2...hehe.. Dlm foto yg ptama tu sapa kat depan? Nmpk mcm adik bongsu je...

alla said...

kami nk g panjat tembok mggu dpn... hehe..
a'a adik bgsu kte la tu.. tp x bwk la g hnymn skali.. bawak g training je..haha..

lina_pg said...

yea..brjaya gak training..seb baik yg sorang tuh tak walking dlm sleeping hehehe.
Bestkan walking2.kami xpi ari ni sbb sebuk sket.Nx wk x pi dah kot sebuk nak packing lak

alla said...

hihi, tu la pasal..berjaya jgk.. dpt la ucu tgk taman mtropolitan pnang ni..
yg sorg tu dok ingt kn cancel lg nk g traning hr ni..hehe..

EmbunRosaliza said...

Assalam alla, kalo yg tak banyak bejalan kena training berjln la, takut lenguh labu betih heheh. sambil2 kuat stamina, jgn lupa bawa minyak panas utk urut kaki

alla said...

wsalam kak rosa, hehe, mmg lenguh klu jrg bejln.. hr tu alla dh beli myk pns kt pasar mlm, tp hampeh btl la kne tpu.. bau myk tu sebijik mcm myk gas.. yg kaler merah tu sbb myk pns ni pun kaler merah

ayunalisa said...

assalam..mula2 gelak bc komen kna tipu tu..mai amek myk pnas kt cni nih..myk merah,myk kayu putih,myk gamat berangin..semua dr langkawi..hak3.. pasni g kijo jln gk la..utk tmbah stamina lg.. :)

alla said...

wslm sis ayunalisa.. hehe mg hmpeh btl ladh la mhl rm5 1 botol..
nk kne g lgkwi la ni beli ubat-ubatan