layout

Tuesday, November 1, 2011

honeymoon @ beijing - autumn in my heart

autumn in my heart versi beijing......
alhamdulillah kami telah selamat pegi dan balik utk honeymoon kmi.
kalau hari tu honeymoon part 1 dalam malaysia, kt pulau perhentian.
kali ni honeymoon yg btl2 nye kat oversea. destinasi pilihan kami ialah beijing..
kami terbang ke china dr penang transit dlu 1 hr kt kuala lumpur lps tu baru terbang ke china.. dok dlm flight selama 6jam baru smpai kt tianjing binhai international airport..
dr tianjing ke beijing kmi naik bullet train.. ketapi paling laju di dunia.. 30mnt je dh smpai beijing. klu ngn bas 2jam baru smpai..
kmi smpai tianjing dlm pkl 2pm. kluar je dr airport tu trs rasa sejuk smpai ke tulang..
skrg kt sane autumn,suhu x pernah lbh 18'C.. kalau pagi2 dalam pukul 7am suhu 11'C..
ckp pun kluar asap kot mulut... mlm2 x psti plk brp suhu sbb pkl9pm dh pengsan dah.
tp tour guide kami ckp suhu mlm2 6'C.. kat sane pkl 6pm dh gelap dh mcm pkl 8pm
mmg seronok sgt2 selama 6D5N kt beijing.. (26-31 0ct 2011)
jom tgk gmbr memory never die kmi......


hero ngn heroin autumn in my heart..










dok tahan sejuk...






kt cni paling sejuk...


bird nest








dalam bullet train


atas great wall..


October 28, 2011, 3:15PM terukir nama kmi di tembok besar china..haha..
vandalisme btl..


winter sonata @ korea.. coming soon.........?

9 comments:

ezzyra said...

seronoknya....winter sonata @ korea?nk ikoott!!

alla said...

jom2.. kumpul duit dr skrg..hehe

lina_pg said...

awat picas sket sgt..main rojak jer suma..

oit mana winter sonata...
Bandung dulu la..jom..

ayunalisa said...

wiihiii...ado doh gambo2 nyo..xkn ade 1 part je ni?hihi..sonotnye...

ezzyra said...

nk kumpol kot mna tah...kumpol duit rayahaha

alla said...

@ sis lina - n3 ni tajuk honeymoon tu yg rojak, gmbr kmi berdua je dlu.gmbr lain2 tajuk lain ckt la sbb nk boh gmbr rmai2.hehe.
hehe, bandung ape ek trade mark dia...
jom shpg...hehe

@ sis ayu - byk part lg.. tguuuu....

@ eg - kumpul duit kje la..haha...

EmbunRosaliza said...

Assalam..best tu g honemun tu heheh, pas ni bertiga la pulak ke bandung heeheh

alla said...

wslm.. hehe insyllh...

lina_pg said...

Bandung apa ek..trade mark dia..Yuk libur ke bandung boleh??