layout

Monday, December 26, 2011

sambal ikan bilis

sementara nak bagi jawapan untuk teka teki kat bawah tu,
saya nak update menu brekfast hari ni dulu.
disebabkan mood rajin yang kemarin masih ada lagi sikit2.
untuk breakfast pagi ni masak sambal ikan bilis
tapi bukan makan dengan nasi lemak. makan ngan nasi minyak..huhu
sebab santan dah hbs jadi masak nasi tambah 2 sudu minyak jagung.
ganti santan untuk bagi nampak macam nasi lemak.hehe..
tak de telur dan tak timun.. nasi dan sambal ikan bilis semata-mata je

gambar segar dari kuali..
masak sikit je untuk dua org.

4 comments:

ezzyra said...

isteri mithali...hehe...rajinya...nasinya mna?

alla said...

mithali la sgt2,haha
ns putih je..huhu.
nk bgi sdp nama boh nama nasi myk.haha

ezzyra said...

haha...shining2...

alla said...

haha a'a. baru cantik